Betonilattioita taidolla jo vuodesta 1978!

Soita ja pyydä tarjous: 0400 666 447

BETONILattiatyöT laadukkaasti ETELÄ-POHJANMAALLA - myös muut betonilattiapalvelut

Tähtilattiat Oy toimii ammattitaidolla Länsi-Suomessa ja sopimuksen mukaan kauempanakin. Teemme lattiatyöt ja –pinnoitukset joustavasti ja ammattitaidolla yksityisille, maataloudelle, teollisuudelle ja rakennusliikkeille. Muista myös työvälineistön vuokrauspalvelu!

Yksityinen rakentaja

Suoritamme Länsi-Suomen alueella paljon lattiavaluja mm. omakotitaloihin ja autotalleihin. Autamme ja ohjeistamme rakentajaa tarpeen mukaan puhelimitse tai mahdollisuuksien mukaan paikan päälläkin esim. työmaan valmisteluissa valua varten ja betonilaadun valinnassa ja sen tilaamisessa. Valupäivänä työmaalle saapuessamme rakentaja ilmoittaa meille valukorkeuden jonka mukaan linjaamme betonin laseria hyväksikäyttäen. Jos kuitenkin työmaalla on paljon väliseiniä, kuten esim. saneerauskohteissa, on suositeltavaa merkitä korot valmiiksi seiniin. Tämä toimenpide nopeuttaa betonin levitystä huomattavasti ja aikaa ja rahaakin säästyy kun ei betoninpumppausautolle kerry ylimääräisiä minuutteja odotusaikaa. Ennen valua tarkistetaan myös kaatolattioiden kulmat ja merkinnät. Betonin levityksen jälkeen ja sen kuivuttua riittävästi suoritamme betonin hierron ja liippauksen joko koneellisesti tai käsin.

Autotalleissa ja pajoissa käytetään nykyään pääsääntöisesti lattiavalun yhteydessä asennettavia kuivasirotepinnoitteita, kuten esim. Neodur, Fescotop, SemQuartz tai Mastertop. Kuivasirotepinnoite kovettaa betonin pinnan ja auttaa sitä kestämään mekaanista kulutusta ja iskunkestävyyttä. Pinnoite myös lisää pinnan kemiallista kestävyyttä öljyjä ja rasvoja vastaan ja vähentää pölyämistä. Kuivasirotepinnoituksella saadaan lattia yhdellä kertaa käytövalmiiksi, eikä se vaadi myöhempää hiontaa ja pinnoitusta. Pinnoitteita saatavilla useita eri värejä. Tilaamalla kauttamme myös kuivasirotteet, maksat vain siitä määrästä kuin ainetta käytetään eikä työmaalle jää ylimääräisiä sirotesäkkejä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lattiatöistä tai muista palveluista!

Lattiatyöt ja palvelut

  • Betonilattiavalut
  • Kuivasirotebetonilattiavalut 
  • Betonilattiahionnat
  • Betonilattiapinnoitukset
  • Kuivasirotemyynti
  • Timanttiporaukset
  • Työvälineistön vuokraus
  • Uraleikkuri
  • Tärylätkä

Kaikki valusta, valmiiseen pintaan – ammattitaidolla ja kokemuksella!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lattiatyöstä!